Werkgevers

Werkgevers

Wie is de Boer Agriservice?
De Boer Agriservice is een uitzendbureau die zijn oorsprong vind in de agrarische sector. We zijn begonnen met het vullen van de personeelsbehoefte van (biologische) agrariërs in de zomermaanden, en we zenden met regelmaat mensen uit in andere sectoren.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?
Of u nu een agrarisch bedrijf hebt, of in een andere sector werkzaam bent, dat maakt voor onze dienstverlening niet uit. U kunt uw vacature(s) uitzetten bij de Boer Agriservice en wij gaan voor u op zoek naar een passende oplossing! Als u kennis met ons wilt maken, dan willen we graag bij u langs komen om meer te vertellen over onze dienstverlening en tarieven!

"Ik begrijp dat prijs voor u belangrijk is, wat is nog meer belangrijk voor u?"
Dat is een antwoord wat u ongetwijfeld regelmatig tegenkomt als een uitzendbureau zaken met u wenst te doen. U geeft aan dat u prijs belangrijk vindt, en men buigt de vraag netjes om naar een andere richting, uw vraag word genegeerd want aan de prijs veranderd niets.

Gelukkig negeren wij deze vraag niet!

Lage kosten is lagere prijs!
Wij begrijpen wat echt belangrijk is voor u als u een uitzendbureau inschakelt! De prijs natuurlijk! Daarom hebben we besloten om onze onkosten zo laag mogelijk te houden, want wat voor u uiteindelijk telt is: Goed personeel voor niet zoveel geld!

Herkent u zich hier in?
Als u zichzelf herkent in dit verhaal dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen om de zakelijke mogelijkheden te bespreken! U zult ongetwijfelt versteld staan van onze dienstverlening!

de Boer Agriservice

ln.ecivresirga-reobed@ofni
www.deboer-agriservice.nl

Inloggen